Hunter valley
Door: Inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
09 Mei 2006 | Australië, Sydney
Afgelopen weekend naar hunter valley = wijngaarden gebied ten noorden van Sydney.
Met Thijs (ook uit delft loopt hier stage) en Poppy en Golden Betty (= Thijs' auto die we gingen testen).
Heen weg vond betty niet zo leuk. Ventilator half stuk, motor veel te heet. Om het eend-incident niet te herhalen pitstop in garage. Daarna geen problemen meer, konden alleen niet zo hard rijden.
Overal wijn / kaas / CHOCOLADE / olijven / etc. geproefd op alle boerderijen in de huntervalley.
Gekampeerd in de auto (steenkoud!), stiekum gezwommen in het bubbelbad, gepicknicked in een wijngaard, in de ZON.
en toen weer terug.
doeg!!
ps: iedereen mag taartjes komen eten in de romanlaan vandaag, wel een kadootje meenemen voor mijn vader natuurlijk.
09 Mei 2006 - 09:39
Mijke:
Hi Ingie, ziet er gezellig uit allemaal!! Het ONK was leuk!! Helaas niet heel goed gevaren (zieke bemanning enzo). Nu ga ik weer even hard aan de studie. XXX -
09 Mei 2006 - 10:04
Mama:
drink ook maar een borrel op je Pa's verjaardag. Leuke kaart die je mailde, haaien blijven boeiend!!!Zo'n chocolade proeverij lijkt me ook wel wat. XXXX -
09 Mei 2006 - 11:20
Jantine:
Ha Ing, ziet er weer geweldig uit, je hebt t goed naar je zin in ieder geval! Geniet nog, en die borrel op je paps verjaardag, is wat lastig.... -
09 Mei 2006 - 13:42
Papa:
Hoi Inge,
Hartstikke bedankt voor je elctronische verjaardagskaart. En je SMS-jes natuurlijk. En nu moet ik als de wiedeweerga boodschappen gaan doen, omdat ik vanavond een bende volk verwacht, dankzij jou.
Een dikke kus, Papa
PS Opa is vanmiddag weer uit het ziekenhuis en alles gaat goed. Jullie zijn welkom in Sluis maar wel een cadautje meenemen voor opa. -
09 Mei 2006 - 14:20
Joram:
Hulde aan de wijn! veel plezier schaapje! -
10 Mei 2006 - 11:43
Lisanne:
leuke foto's ing
10 Mei 2006 - 17:33
Gerda:
Hoi Inge,ziet er goed uit de champagneflessen.De borrel hebben we zaterdag al gehad bij je pa, was gezellig zoals altijd.
Champagne drinken we wel als je weer thuis bent en natuurlijk mossels eten.
Geniet van de tijd, het gaat al snel genoeg.
17 Mei 2006 - 18:58
Jorien:
He Inge! Hoe is het daar? Ik zie ook Thijs op de foto's, doe hem maar de groetjes van mij ;-)
Het roeien gaat hier erg goed, we hebben nu ook al pakjes!!
Heel veel plezier nog en tot in Nederland...
Groetjes Jorien -
22 Mei 2006 - 16:49
Rieneke:
Hoi Inge,
Van Judith net je adres gehad en dus pas voor het eerst je site bezocht,heel leuk om dit te volgen en wat een mooie foto's. nog heel veel plezier.
Groetjes Rieneke en George