Snik
Door: Inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
01 September 2006 | Australië, Bondi
Afgelopen dagen was de zee zo plat als een pannenkoek, dus surfen zat er niet meer in. Maar we hebben ons prima vermaakt, lekker uit eten, bootjes kijken in de jachthaven, naar de film, naar het strand etc.
De zomer is hier al weer door aan het breken. De zon brandt; slippers, korte broeken, zomerjurkjes en blote basten op het strand van Bondi. Eigenlijk is de winter maar een lachertje hier...echt koud wordt het niet. Ik denk dat ik nog wel eens terug naar Australie ga!
Tja, toch wel jammer dat het allemaal voorbij is. Maar het waren wel 7 fantastische maanden! Misschien dat ik in Nederland nog een paar foto's op mijn site zet, maar ik wil nu iig iedereen onwijs bedanken voor alle reacties!! Stiekem heb ik vaak op mijn site gekeken en het was echt fijn om de reacties te lezen. De andere kant van de wereld leek dan toch iets dichterbij!
DANKJEWEL
Tot snel,
(tenminste, als ik met al mijn veel-te-veel spullen in het vliegtuig mag...)
xxx
Inge.
01 September 2006 - 07:25
Erik:
He Inge! Van deze kant van de wereld was het ook erg leuk om jouw verhalen te lezen! Zal ik dan eindelijk eens een mentorkinderen-reunie gaan organiseren... In ieder geval een goede reis toegewenst en tot snel! -
01 September 2006 - 09:26
GJ:
Ja lieverd en dan is het voorlopig over. Een vreselijk grote schat aan ervaring rijker.
Je zal dit berichtje waarschijnlijk pas lezen als je in NL bent dus een goede reis hoef ik je niet meer te wensen.
Met vreselijk veel plezier heb ik je verhalen gelezen en heb genoten van alle foto's maar wij zijn superblij dat je weer een beetje in de buurt komt. (Lars heeft zijn honkbal wedstrijd afgezegd om je te kunnen verwelkomen op Schiphol)
Dikke kus van ons allemaal. -
01 September 2006 - 12:23
Gerda:
Hoi Inge als je dit leest ben je waarschijnlijk al thuis. Het was een lust om je 7 maanden lang te mogen volgen. Je foto's spreken voor zich, de verhalen komen later wel. Eerst goed wennen aan het "hollandse"leventje.Morgen eerst genieten bij opa en oma. Proficiat opa een mooi verjaardagscadeautje is je van harte gegund je kleindochter is er weer.
Geniet er maar extra van.
02 September 2006 - 10:18
Ties:
kort berichtje uit china. IK MIS JE ZUSJE!!! zorg je dat je me komt ophalen. Tis hier warm & luchtvochtig... wel grappig allemaal (we betalen in johnny's die weinig waar zijn in euro's maar veel in china. een bijzonder landje... :D. tot over 3 weekjes. X Ties