Toetje - Reisverslag uit Sydney, Australië van Inge Bruinessen - WaarBenJij.nu Toetje - Reisverslag uit Sydney, Australië van Inge Bruinessen - WaarBenJij.nu

Toetje

Door: Gert

Blijf op de hoogte en volg Inge

28 Augustus 2006 | Australië, Sydney

Tsja, en dan nu het laatste bericht vanuit Downd Under. Er is namelijk nog 1 ding wat zo speciaal was dat we er een apart berichtje voor hebben gemaakt.

We zijn namelijk gister op whale watching tour geweest. Samen met nog een hoop andere mensen op een snelle catamaran en dan op zoek naar walvissen. Een van de locals vertelde dat ze \"vakantie\" komend houden in de luwte van Fraser Island. Omdat ze aan het \"flexen\" zijn, zijn ze net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar hen.
De locals roepen dat we naar ze moeten zwaaien om ze te lokken: \"Give theme something to see!\"
Na wat sceptisch te zijn in het begin ( loopt die ons nou te fucken?) blijkt het inderdaad te werken. De whales komen zo dichtbij de boot dat je ze bijna kan aanraken. Iedereen loopt driftig te zwaaien en te fotograferen en een van de dames geeft nog een showtje \"tailslapping\" weg.

Daarna op naar de volgende groep. Als we deze bereikt hebben blijkt er ook nog een grote groep dolfijnen in de buurt te zijn die ook wel zin hebben om met de walvissen te spelen. Gelukkig hebben wij een fototoestel om het vast te leggen. Geniet van de volgende foto\'s en mocht je nog interesse hebben.... er zijn er nog meer!

Dan zit mijn taak er weer op voor vanavond, we hebben hier nog 2 dagen waarin we wat gaan surfen en nog even Sydney onveilig gaan maken. Vrijdag land ik en zaterdag komt Inge weer thuis. Nog 6 dagen volhouden dus!

Groeten uit Sydney

• 28 Augustus 2006 - 13:16

Maaike:

Hallo!!! Zet ff niet zulke dingen erop als ik aan het leren ben, het is een veel te goede sogactiviteit om al die foto's te bekijken ;-). Geniet van de laatste dagen en tot gauw!!
    Liefs maaike

• 28 Augustus 2006 - 13:21

Gerda:

Gastschrijver Gert heb je goed gedaan jochie we hebben weer wat te lezen gehad en wat een mooie foto's Inge. Geniet die laatste dagen dubbel,dubbel en dwars. Allebei een hele goede vlucht en tot binnenkort.
    liefs gerda

• 28 Augustus 2006 - 13:35

)pa En Oma:

Prachtige verhalen en foto,s !
    Geniet nog een paar dagen. We zullen heel blij zijn als jullie weer allebei thuis zijn. Behouden vlucht en tot gauw.

• 28 Augustus 2006 - 14:21

Mama:

weet niks te zeggen, wauw.............tot gauw kus mama

• 28 Augustus 2006 - 15:27

Niek:

En mooie verhalen ook nog...

• 30 Augustus 2006 - 07:12

Mijke:

WOW die foto's zijn echt heel gaaf!!!!