Ola - Reisverslag uit Knysna, Zuid-Afrika van Inge Bruinessen - WaarBenJij.nu Ola - Reisverslag uit Knysna, Zuid-Afrika van Inge Bruinessen - WaarBenJij.nu

Ola

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

27 Mei 2009 | Zuid-Afrika, Knysna

hoi allemaal.

Alles goed hier.
We hebben de tafelberg beklommen, hikes gedaan en al een behoorlijke afstand door het mooie landschap gereden.

Veel aardige mensen. Vriend van Gert die hier woont (Mike) heeft ons 1000 goede tips gegeven en afgelopen 2 dagen hebben we bij een vriend van hem gelogeerd in Knysna. Nu via Plettenberg, Jeffreys bay (=tha bombe voor surfers) naar Port Elizabeth waar we bij de ouders van Mike gaan logeren. Daar gaan we op speurtocht naar Olifanten.

Nog geen walvissen gezien...seizoen begint eigenlijk ook pas in juni/juli, maar ik had gehoopt dat er al een paar walvissen op verkenning waren. Maar ik ga ze vast nog wel vinden.

Ze hebben hier heel veel VW T3's....en die rijden gewoon.

doei
x Inge.

• 27 Mei 2009 - 08:11

Ties:

Vet.. Miss kan je een busje meenemen als bagage, ik hoorde dat Emirates niet moeilijk doet over een beetje overgewicht. Veel plezier!

X Ties

• 27 Mei 2009 - 08:16

Niek:

Goed idee van Ties, misschien een dieseltje... Zo te horen ben je aardig je weg aan het vinden. En die walvissen komen vast nog wel.

• 27 Mei 2009 - 08:22

Vonk:

Olifanten moeten te vinden zijn er warten er laatst nog heel veel.
    Veel plezier verder

vonk

• 27 Mei 2009 - 15:31

Marlies:

beesten zat toch? Haaien schijnen ook helemaal niet gevaarlijk te zijn??
    Leuk dat jullie zo bij vrienden op bezoek zijn. Dat hoor je toch direct veel meer over allerlei mogelijkheden daar.
    liefs en veel plezier!

• 27 Mei 2009 - 18:35

Lisanne:

Fijn dat je het nu al naar je zin hebt!

Mijn ouders gaan binnenkort nog reageren, maar hebben nog even de tijd nodig om alles te lezen.

Liefs
    Lisanne

• 10 Juni 2009 - 10:41

GJ:

Hoi Nichie, Had je 2 berichten al wel gezien maar nog niet gereageerd. Genieten van je korte verslag per mail van afgelopen weekend. Veel plezier nog verder. Dikke Kus GJ