Foto's
Door: Inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
27 April 2006 | Australië, Sydney
` Surfen: Mijn nieuwe board testen!! Nog geen coole actiefoto's. Ben wel hard aan het oefenen om coole tricks te kunnen, hehe, :). (red: Loop nu alleen nog maar een beetje te stuntelen in het water.) Als ik vroeg klaar ben op de tu race ik naar het strand om nog even te surfen. Heb een board gekocht van een jongen die er per ongeluk via ebay VIJF had gekocht zonder dat ie het door had, hij moest er vanaf dus dat scheelde mij een zoektocht.
` Diner: Chish and Fips eten bij Mongers. Iedereen die naar bondi gaat moet daar eens gaan eten want is echt super leuk en lekker!
` Bondi: Paar weken geleden tijdens het weekend van 'the big waves'. Alle surfmalloten enthausiast want het was schijnbaar een tijdje geleden dat 'the surf' zo huge was.
Too big for me! Wel leuk om foto's te maken.
Waar ik zelf geen foto's van heb, maar binnenkort van jon en mike hoop te krijgen:
` ROLLING STONES concert "the bigger bang", jahaaa ben naar de Rolling Stones geweest in het olympisch stadion. Dat was echt 'massive!'. Werd een paar uur voordat het concert begon gebeld door Jon, of ik zin had om mee te gaan als ze het voor elkaar kregen om kaarten te kopen. En het lukte, dus we zijn voor spotgoedkoop naar een supermooi concert geweest en tegelijk een stukje van het olympisch park gezien.
` Roasted dinner in Coogee. Tijdens paasweekend was ik home alone omdat mijn roomies op reis waren. Jon en Mike hadden me daarom even geadopteerd tijdens pasen en we hebben o.a. een English roasted dinner gemaakt.
` Surfen tijdens een storm met Sam en Mike. Was bijna een vlieger toen ik met mijn board langs het strand liep...
` Housewarmingsparty / Surprise party voor Poppy (die is morgen...)
` En ik heb lekker geen foto's van alle deadlines die ik had deze week op de tu. Moest 3 presentaties geven. Eentje was voor allemaal serieuze mannen van het bedrijf waarvoor we een opdracht doen, en dat was doodeng.
Doei!!
PS voor Marleen en Mirelva en alle vestjes: Veel plezier op het jubileumfeest!! Jammer dat ik dat ga missen!!! Misschien moeten we maar een afterparty organiseren voor alle vestjes die nu in het buitenland zitten.
27 April 2006 - 05:40
Papa:
Zeg jonge dame, je vader begint zich zo langzamerhand zorgen te maken dat je het leven daar TE leuk gaat vinden. Wat gaaf zeg, na een dagje tu'en even lekker surfen.
Als je nou down under al een presentatie kan houden voor het bedrijfsleven en je kan al goed surfen wat kan je dan eigelijk niet?
Geniet ervan muis en toch mis ik je.
Dikke kus papa. -
27 April 2006 - 05:56
Mama:
wat lekker zo'n blauwe oceaan aan je voeten! De winter valt daar tot nu toe wel mee geloof ik. Board is toch niet zo piepklein als ik had gedacht!! oefen ze en hoop dat het een beetje van dat weer blijft, dat kleurtje stta je goed!! mama -
27 April 2006 - 07:09
Rienke:
Jeetje zeg...na deze fotoos ben ik nog meer jaloers dan ever.... -
27 April 2006 - 08:07
Niek:
Je begint al dat echte surferpatina te krijgen! Mooie platen, zeker van die enorme golven. Maarre... chish and fips?
Niek -
27 April 2006 - 09:57
Marleen:
Hee..anders ga je even niet laten zien hoe bruin je bent...grrrrr....ziet er goed uit!!!!
Dikke kus Marleen -
27 April 2006 - 10:58
Joram:
Goed bezig schaapje! en belachelijk bruin inderdaad... veel plezier! -
27 April 2006 - 14:21
Opa En Oma:
Mooie foto's.Het is wel du9idelijk,dat je echt niet zonder water kunt ! Geniet ervan. Blijft surfen de hele winter mogelijk ?
Liefs
27 April 2006 - 16:14
Maaike:
'Wat een babe' (zegt philip), maar ik vind je ook een babe hoor ;-). Ziet er cool uit daar!!
Kus maaike -
27 April 2006 - 20:26
Marja:
Hoi inge, gave branding, jammer dat Mirjam er niet bij is, die zou daar ook wel willen surfen, Ze heeft nu een Austr. mevrouw op haar stageafdeling in Wageningen die ook toxitologie doet. Ze is erg aardig en haar universiteit staat ook open voor uitwisseling van studenten. Ze zag datr wel zitten! Van ons mag ze, dus wie weet komt Mirjam je aflossen! Ze moet alleen geloof ik eerst weer een poosje naar school in september voor ze weer op stage mag en ze wist ook niet of ze zover weg mocht voor stage. Nu ja, anders gaat ze toch als ze klaar is?
We gaan dit weekend naar Sluis met de honden veiliger nu opa nog niet op krukken is!
Mirjam vanuit Wageningen op de motor en wij zaterdagmorgen vanuit A., w.s. met de nieuwe (tweedehands)LTbus - moet ik nog een beetje in leren manouvreren.
Hij kan alleen de draai niet door het hek en oma verandert niks aan het hek. Misschien gaan we anders toch maar met de pausmobiel!
groetjes Marja -
27 April 2006 - 23:47
Inge:
Voor Mirjam: heej mir, marja heeft me op een goed id gebracht: Neem een pauze van je stage en kom naar hier!!!! Dan kunnen we samen gaan surfen das echt leuk! naja...en mocht het niet lukken moeten we misschien eens proberen in frankrijk te gaan surfen?? liefs -
28 April 2006 - 06:08
Gerda:
Hoi Inge, Lekker bruin geworden, geniet van het surfen en alles wat je maar kunt bedenken. De tijd vliegt voordat je het weet zit je weer in Nederland. Hier gaat alles zijn gewone gangetje, het weer verbeterd langzaam, het gaat de goede kant op.Leuke fotos hoor.
Gr Gerda