~
Door: Inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
06 April 2006 | Australië, Sydney
We hebben tijdelijk een vierde bewoonster in ons huis want Poppy heeft een vriendinnetje uit Engeland op bezoek. Celine krijgt maandag bezoek van haar ouders en ze gaan dan met z’n drieen een tijdje rondreizen. Ik moet nog even wachten op bezoek tot in augustus!!
Verder gaat alles wel ok hier, ben alleen nog steeds als een zeehond aan het hoesten maar dat zal wel weer over gaan.
De surfles van afgelopen weekend was door een storm in het water gevallen en morgen ga ik in de herkansing. Daarna op zoek naar een board!
Niet zo veel spannende verhalen…misschien volgende keer weer!
xx
Inge.
Ps: Het tijdsverschil met NL is nu 8 uur!! (dus pap, toen jij belde toen ik op de tu zat, was het toch nog niet zo heel laat hier, had het zelf ook niet echt door)
ps voor Lars: eej neefie, hoe moet dat nou...ga jij ons straks snowboardles geven?? Als je nu al kampioen bent, kan ik je misschien niet eens meer bijhouden! Als ik terug ben moeten we maar eens samen naar de baan gaan. Knuffel.
ps voor Stijn: succes met je tentamens! Misschien moet je even wat tips aan je broer vragen... ;)
06 April 2006 - 06:08
Niek:
Veel foto's maken is wel belangrijk, maar je klinkt alsof je het heeeel druk hebt... Maar wel leuk. Als je maar af en toe een time-out neemt. Ben je daar ook te bellen op een vaste telefoon? Ik heb net ontdekt dat ik met voipbellen goedkoper naar Australië dan naar Delft kan bellen. Veel plezier!
Niek -
06 April 2006 - 10:50
Lars:
bedankt voor het berichje ing en nog veelplezier in Australie doei doei -
08 April 2006 - 15:40
Opa En Oma:
Lieve Inge,
Pas je alsjeblieft een beetje goed op jezelf. Dat hoesten moet echt snel overgaan ! Hier lijkt het een beetje lente te worden. Zwaluwen gezien .
Fijne Easternbreak en wees voorzichtig.
Veel liefs en groetjes. -
16 April 2006 - 08:07
Papa:
Hoi muis,
Vrolijk Pasen. -
18 April 2006 - 17:44
Lisanne:
jammer van je foto's ing.
want volgens mij moeten het hele leuke foto's zijn ! -
18 April 2006 - 18:28
Gerda:
Hoi Inge, Vandaag eindelijk eens lekker weer. moet je nog steeds hoesten en proesten. Nog iets leuks gedaan met de pasen. -
18 April 2006 - 22:42
Frank Jan:
Hej Inge!
Hoe is ie Down Under, lekker aan het genieten van het 'abroad' leven! Ik mis Zweden ook nog vaak dus geniet er maar erg van! Wel grappig, kreeg een email van een vriend uit Australië die hele dagen aan het surfen was op Bondi beach, bij jou in de buurt geloof ik! Grote vent, luistert naar de naam Brandon...doe m de groeten als je hem ziet! Veel plezier nog met alles
FJ -
20 April 2006 - 08:32
Maaike:
Heej surfdude, alles goed? Plaats ff fotos van je surfavonturen :-)Ik had je mailtje gehad en ik had ook al eerder een terug gestuurd. Dus misschien komen ze van hier ook niet allemaal aan... Maar iig heb ik er nu weer eentje gestuurd!! Veel plezier nog en ik mail je gauw weer!! liefs Maaike -
25 April 2006 - 08:22
Mirjam:
Hoihoi,
Heb je al een plankje kunnen vinden? Lijkt me lastig kiezen als ik bedenk hoeveel planken er voor snowboarden zijn en surfen is al een veel oudere sport.... zal niet meevallen ;-) Succes! Ben wel jaloers op je vakantie... veel plezier in ieder geval!
Groetjes, Mirjam en ook van Geert en Nienke