Surfen en ontwerpstress - Reisverslag uit Sydney, Australië van Inge Bruinessen - WaarBenJij.nu Surfen en ontwerpstress - Reisverslag uit Sydney, Australië van Inge Bruinessen - WaarBenJij.nu

Surfen en ontwerpstress

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

29 Maart 2006 | Australië, Sydney

Even een kleine update. Ik ben nu op de tu en druk bezig met mijn project dat ik volgende week moet presenteren (whaaahaa). Over anderhalve week is het paasvakantie, daarvoor nog een paar lange dagen om alle deadlines te halen (tja....ook hier ontwerpstress). Mijn digitale portfolio begint eindelijk vorm te krijgen, al moet ik er nog een hoop aan klussen. Ik moet nu ook bedrijven gaan zoeken om te solliciteren voor een stage.

Ze hebben hier de klok nog niet verzet en dat schept een hoop verwarring. De computers staan wel allemaal al op de nieuwe tijd, maar vanwege de Commonwealth games heeft Australie bedacht een week later dan de rest van de wereld over te gaan op de nieuwe tijd. Het tijdsverschil met Nederland is deze week dus even 9 uur ipv 10 uur.

Het surfen is echt superleuk! Ik heb nog maar drie lessen gehad maar ben nu al verslaafd. Komend weekend heb ik nog twee lessen en dan ga ik op zoek naar een board. Er zijn een hoop 2e hands boards te krijgen dus ik denk dat het wel moet lukken. Op de gebroken golven lukt het al aardig om naar het strand te surfen, maar het gaat nog vaak genoeg mis. Afgelopen zaterdag lag ik op mijn board te wachten op een golf toen er opeens een mega grote ongebroken golf op me af kwam. Ik had kunnen duiken maar ik dacht, kan het altijd proberen! Dus toen ging ik als een idioot pedellen maar helaas, een paar seconden later werd ik alle kanten opgesleurd en kwam ik heel ergens anders weer boven water.
Ik ben nog geen haaien tegen gekomen, alleen een hoop bluebottles en heb ondervonden dat die kunnen gemeen steken (maar ze eten iig niet heel mijn been op).

Ik wil nog iets plannen voor in de paasvakantie, maar weet nog niet wat. Er gaan een hoop mensen naar Byron bay om te surfen of naar Melbourne voor de formule 1. Moet nog even uitzoeken wat ik wil doen. Naar Tasmanie lijkt me ook wel cool of een week naar Melbourne,...of naar Byron bay...of in Sydney blijven om te surfen en foto's te maken...Hmmmmm, ik vind alles nog leuk geloof ik.

Ik had nog wat foto;s maar het lukt even niet om die erop te zetten; een soort van halve stroom storing, de airco is uitgevallen (YES) en internet hapert dus het duurt allemaal wat lang. Volgende keer hopelijk weer.

Groetjes!

• 29 Maart 2006 - 07:09

Hanneke:

Wij zijn net terug van de wintersport en als ik dan jouw verhalen lees, is het verschil wel weer heel erg groot.

Wij hebben 9 dagen op de ski's gestaan en hebben mooi weer gehad. Aan het einde van de week werd de sneeuwconditie wel minder, omdat het warmer werd. Maar aan de Noordkant was het nog altijd prima skieen.

Lars natuurlijk voor het eerst met zijn snowboard in de sneeuw. Viel hem de eerste dag wel een beetje tegen, maar hij had het heel snel door en hij komt er prima op weg.

Fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt. Ik vind surfen wel echt iets voor jou.

Ik hoop dat je je camera kunt blijven gebruiken, want die foto's geven toch een extra, waardoor wij met je mee kunnen kijken.

Voor de rest nog even succus met de ontwerpstress. Denk maar aan de paasvakantie. Dat duurt nog maar 2 weken.

Groeten en kus, ook namens GJ, L en L,

Hanneke

• 29 Maart 2006 - 08:49

Marleen:

Hmm...Ik twijfel of ik eerst mijn essays zal schrijven of eerst mijn tentamen zal leren en jij twijfelt of je zal surfen of formule 1 kijken....ZO JALOERS...!!!
    Veel succes met je ontwerpstress en het bedenken!!

Kus Marleen

• 29 Maart 2006 - 10:49

Mirelva:

haj Inge!
    Superverhalen, wat een andere wereld, zeg! In t theater alles nog hetzelfde, niks gemist, hoor, haha. Jammer dat je er niet bij kunt zijn op het jubileumfeest op 20 mei.. We zullen aan je denken!
    groetjes mirelva

• 29 Maart 2006 - 14:54

Mama:

Jammer dat je door een soort kwallen wordt gepest maar vind het beter dan haaien!! Ben benieuwd naar foto's !! sterkte met het tu werk en we bellen weer gauw Kus mama

• 29 Maart 2006 - 18:41

Gerda:

Formule I is kicken van het geluid alleen al.Als je daar naar toe gaat neem dan een spandoek mee lachen joh. ik zie het al voor me Inge is in beeld.
    Wij kijken zowiezo.groetjes gerda

• 29 Maart 2006 - 19:37

Papa:

Hoi muis, Celine en Poppy

Dat surfen lijkt me lauw cool (zouden Lisanne en Lars zeggen) En ik kijk er echt niet vreemd van op dat jij dat zo leuk vindt. Waterratten komen altijd weer op, in of onder water terecht, waar ook ter wereld. Niet teveel stress hoor, op tijd wat vrij nemen om bijvoorbeeld te surfen.

Een dikke kus voor jou en een knuffel voor de anderen.

• 30 Maart 2006 - 09:23

Opa Em Oma:

Gelukkig alleen maar kwallen bij het surfen. Hoed je voor haaien ! Uit ervaring weet ik, dat bij ieder ontwerp een portie stress komt kijken. Het lukt anders eenvoudig niet. Veel liefs en dikke kus.

• 30 Maart 2006 - 21:50

Rosan:

zo te lezen heb je het goed naar je zin . houden zo . geniet van je vakantie . en ja keuzes maken is soms moeilijk vooral als het allemaal leuke dingen zijn succes ermee veel liefs Rosan

• 02 April 2006 - 16:16

Marieke:

Hey!!
    Zo te zien heb je het echt super naar de zin en mis je het winderige (op dit moment dan) Holland niet!!
    Het heeft even geduurd voordat ik je site gevonden had, maar kan vanaf nu al je berichtjes lezen en volgen! He heel veel plezier met het surfen en tot horens!!

• 02 April 2006 - 16:27

Harry:

Hoi Inge,

Je was even in beeld tijdens de F1-race in Melbourne. Je had een spandoek van FOSTER'S.

• 02 April 2006 - 16:35

Lars:

hoi ing
    ik ben gisteren in dordrecht geweest.
    ik heb daar mee gedaan aan het nk scholieren kamioenschappen skieen en snowboarden.
    ik ben skieen en snowboarden met de groep 1e geworden en dus nederlands kampioen.
    en ook alleen met snowboarden was ik de snelste onderbouw jongen.
    en omdat ik alleen ook 1e was kreeg ik een vakantie naar drenthe aangeboden.
    -xxx-

• 05 April 2006 - 09:34

Marlies:

Lieve Inge,
    Het is niet te geloven, maar ook hier wordt het prachtig weer. nog een beetje koud om het water op te gaan, maar het begin is er. Je ruikt de lente. Wat heb je trouwens een ontzettend knappe neef (Lars). Leuk hoor. Stijn komt erachter dat een tentamen voor zijn studie bedrijfeconomie meer van hem vraagt dan het hele vwo bij elkaar. Heel leerzaam. jouw verhalen klinken me goed in de oren. Lekker surfen om de drukte te vergeten en te genieten; tussendoor een beetje studeren. Geniet en blijf heel!

liefs, Marlies