Katoomba - Reisverslag uit Sydney, Australië van Inge Bruinessen - WaarBenJij.nu Katoomba - Reisverslag uit Sydney, Australië van Inge Bruinessen - WaarBenJij.nu

Katoomba

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

12 Februari 2006 | Australië, Sydney

3 dagen in de Blue Mountains

De trip begon met een liedje van een Australische comedian, gemaakt om het toerisme in Australie wat aan te moedigen. De strekking was als volgt:

"Welcome to Australia. We've got jellyfishes, blue tongue lizards and snakes. We've got sharks, crocodiles and spiders. Welcome to Australia, you might accidently get killed".

Een goed begin..

De rest is een fotoverhaaltje, (omdat een plaatje meer kan zeggen dan 1000 woorden??..aijks....komt daar toch ff de io'er in mij boven..) Misschien gewoon omdat ik niet zo'n schrijfster ben.

Groetjes voor iedereen.

ps voor lars: Heej neefie, ik hoorde dat je heel goed had gesnowboard! Gefeliciteerd!! Ga je nu lekker racen in Dordrecht?? Laat je weten hoe het is gegaan??

• 12 Februari 2006 - 08:00

Gerda:

Je hebt misschien gelijk de fotos spreken voor zich.
    Mooi man.

• 12 Februari 2006 - 08:36

Mama:

gaaf!!!!!!!!!!!! wat heb je al veel gezien, tot straks!

• 12 Februari 2006 - 08:57

Marlies -Gouda:

ongelofelijk zoveel als jij al hebt gezien. Leuk die foto's: geven een beeld dat je inderdaad maar moeilijk moeilijk met woorden kunt beschrijven.
    liefs en veel plezier,
    Marlies

• 12 Februari 2006 - 09:33

Annemarie:

Tja, dat is nog eens wat anders dan Nederland! Bedankt voor je mailtje, in India komt het ook zeker goed. Zal proberen je te blijven volgen! XX!

• 12 Februari 2006 - 12:08

Ruben En Daphne:

daphne: hoi inge de fotos
    waren erg leuk.
    ruben: heb je die kanggaroe egt gezien. ga je nog vaan die mooje fotoos maken. doei.

• 12 Februari 2006 - 12:22

Lisanne:

hoi ing ik vind de foto's prachtig en ik hoop dat jij veel plezier hebt
    groetjes lisanne

• 12 Februari 2006 - 20:31

Papa:

Hoi muis, je bent al weer twee weken weg en ik mis je al vanaf de eerste dag. Gelukkig blijkt uit alles dat je het zeer naar je zin hebt, en dat maakt veel goed. XXXXX papa.

• 13 Februari 2006 - 15:17

Opa En Oma:

Geweldig, dat je het zo leuk hebt en al zoveel hebt gezien! En door je foto's genieten wij mee.
    Liefs

• 14 Februari 2006 - 12:07

Mijke:

Hi Meis, klinkt allemaal super en ziet er allemaal super uit!!!!!! mis je. Dikke kus

• 15 Februari 2006 - 09:39

Marja:

Hoi Inge, mooie tocht heb je gedaan, gaaf! Je foto's zijn prachtig. Hier is de verbouwing het ergste stadium voorbij. De vloer ligt erin, geolied, alles op de knietjes, die doen dus nu zeer, de afwerking komt nu en dan weer inrichten en alle spullen weer bij elkaar zoeken. Nog niet klaar dus. Geniet maar en veel liefs Wim, Marja