Lekker weertje - Reisverslag uit Sydney, Australië van Inge Bruinessen - WaarBenJij.nu Lekker weertje - Reisverslag uit Sydney, Australië van Inge Bruinessen - WaarBenJij.nu

Lekker weertje

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

05 Februari 2006 | Australië, Sydney

Hoi

Alles gaat goed hier en het weer is super! Ik heb gisteren een mega tour gelopen naar de opening van de harbour. Daar heb ik de northen en southern cliffwalk gelopen. Erg mooi! (maar toen had ik ook wel weer genoeg gelopen, had sochtends ook al gezwommen en hardgelopen, spierpijn!!). Helaas was het wel erg bewolkt dus de foto's zijn niet heel mooi.

Vandaag ben ik met Suzan (meisje uit het hostel) naar "the Rocks" gegaan. Daar was een grote markt. Ik ben nu vlakbij de haven en ik hoop straks nog een paar mooie foto's te maken van de haven in avondlicht. (jahaa, ik kan nog geen genoeg krijgen van mijn fototoestel!!)

Ik wil deze maand proberen om nog zo veel mogelijk te zien buiten Sydney. Ik hoop voor de introductie dagen van de tu nog naar de Blue mountains te gaan. Na de intro wil ik nog proberen de 'crazy ripper' te doen. Dan ga je door de bush richting het noorden en via de kust, al surflessend terug. Ik hoop dat het lukt! Moet ik wel retesnel een kamer zien te vinden maar dat komt vast wel goed.
Ik zie het wel

xxx Inge.

ps: dankjewel voor alleberichtjes!! Dat is echt leuk om te lezen!!

• 05 Februari 2006 - 08:40

Marlies:

Hoi Inge,

Het klinkt allemaal echt gaaf wat je doet. Mooie foto's hoor, die in de weerspiegeling van het operahouse is bijzonder.
    tot de volgende keer.
    xxx Marlies

• 05 Februari 2006 - 09:40

Marlies VH:

Hej Inge,
    Klinkt super leuk daar! Volgens mij vermaak je je wel. Leuk om verhaaltjes te lezen van je avonturen.
    (andere) Marlies

• 05 Februari 2006 - 10:51

Annemarie:

Al die Marliesen, nu even een berichtje van een Annemarie =). Nu het nog kan, want in India lukt het vast niet meer veel te reageren. Genoeg erg gave dingen te doen daar als ik dat zo hoor! Vooral dat terugsurfen!!! Plezier en succes met een kamer vinden! XX.

• 05 Februari 2006 - 11:04

Marjolein Buysse:

Hoi Inge van je vader en moeder hoorden we dat je in Sydney bent. Wat een avontuur echt gaaf. We wensen je veel plezier

• 05 Februari 2006 - 11:33

Marry:

Hee Inge,

klinkt goed dat Sydney! ben echt jaloers! hoop dat je 'crazy ripper' gaat lukken!

groetjes marry

• 05 Februari 2006 - 12:36

Maaike:

Wow inge!! Ziet er cool uit, je berichten zijn echt leuk om te lezen! Je ziet er ook al uit als een echte australische surfduuuuud zie ik ;-). Geniet maar van al je mooie avonturen!! liefs maaike

• 05 Februari 2006 - 19:09

Lisanne:

echt hele byzondere foto's ing.
    ik vind het leuk dat je je er zo vermaakt.
    -xxx- lisanne

( ik mis je !! )

• 06 Februari 2006 - 09:08

Niek:

Hoi Inge!

Leuk om te zien, hoewel ik hier op mijn werk de vergrote foto's niet kan openen. Je hebt het duidelijk naar je zin, daar aan de onderkant. En je camera levert zijn geld wel op. Leuk, dat ripperidee. Misschien kun je ook nog wel duiklessen op je programma zetten ;-)

Liefs,
    Niek

• 06 Februari 2006 - 09:10

Niek:

PS

Bedankt voor die foto van de havenmond! Ik heb op ongeveer dezelfde plek gestaan, twintig jaar geleden (zucht)...

Niek

• 06 Februari 2006 - 11:59

Arjan Q.:

Inge! Veel plezier op dit avontuur! X uit Tilburg

• 06 Februari 2006 - 22:26

Edwin:

Heeee Inge,

Goed te horen dat het goed gaat! Foto's zien er mooi uit!
    Hier in ons huisje is alles goed. Brandschoon nog wel! (dankzij Sylvia ;))

Ook de groeten van Wout!

Edwin

• 06 Februari 2006 - 23:34

Edwin:

Heeee Inge,

Goed te horen dat het goed gaat! Foto's zien er mooi uit!
    Hier in ons huisje is alles goed. Brandschoon nog wel! (dankzij Sylvia ;))

Ook de groeten van Wout!

Edwin

• 07 Februari 2006 - 12:21

Mirjam:

Hoihoi,
    Stiekumpjes een mailtje vanaf mijn stageplek. Ernstig saai in vergelijking met Sydney... Ben benieuwd naar de je eerste surfervaringen! Veel plezier, Groetjes van Geert en Nienke!
    kus Mirjam

• 07 Februari 2006 - 18:15

Vicky (buurmeisje):

hee inge
    alles goed daarzo in sydney?je hebt al wat mooie foto's getrokken met je nieuwe camera, snap je er al een beetje wat van van al die knopjes daarop, we volgen hier je verhalen en wachten weer op de volgende..

remember have fun!!!
    dikke kus vicky

• 08 Februari 2006 - 18:11

Linda:

Ha Inge, wilde je, nadat je me een aantal keer verblijd hebt met een mailtje uit aus, alsnog een hele goede tijd wensen daar. Maar dat lijkt me niet zo heel moeilijk; lekker bruin worden en even weg van het NL-gerompslomp. Geniet, en tot snel in de Veste! X

• 10 Februari 2006 - 13:37

Judith Van Os:

Hey Inge, long-time-niks-laten-horen, dus nu dan maar: heel veel plezier daaro! Wij gaan dit weekend naar Tilburg met de dames, kijken of er geen ijs ligt. Net effe anders dan in Sydney... Groeten!

• 10 Februari 2006 - 18:27

Thea De Rijcke:

Hoi Inge,

Adres van je moeder gekregen, ga proberen je te volgen op je reis in Australie.
    Lijkt me hartstikke gaaf om zoiets te ondernemen.
    Australie staat ook bij ons nog op het verlanglijstje.
    Heel veel plezier en geniet ervan.

Groetjes
    Thea