Ex-kamerzoekende
Door: Inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
18 Februari 2006 | Australië, Sydney
Volgende week vrijdag verhuizen we (met al onze 3 rugzakken) naar Bondi beach. 5 Minutjes met de bus naar het centrum, 10 minuten lopen naar het strand (dat grote witte strand met zwembad in zee waarvan ik al eens foto's op de site heb gezet, gniffel gniffel). Niet slecht dus. We hebben 2 slaap kamers en 4 bedden dus we kunnen ons eigen hostelletje openen om het 4e bed te verhuren.
Er wordt op bondi beach een australische reality soap opgenomen; "bondi rescue" dus we hebben straks ons eigen soapje. Ze kicken hier wel een beetje op die rescue shows, ze zenden ook elke dag een programma over mensen die een battle met en haai (gedeeltelijk) overleefd hebben. Dat is niet echt bemoedigend om in de zee te gaan zwemmen.
Coming soon:
Celine, Poppy en Inge moving into Bondi!!
(in de tussentijd gaan we waarschijnlijk ergens buiten Sydney kamperen met Owen)
Toedels.
ps voor Ruben en Daphne: Die kangaroos waren echt hoor! Die hopten een beetje rond in de bossen. Zal ik er een paar meenemen voor in de Elderschans??
18 Februari 2006 - 09:02
Rienke:
Super relaxed...een eigen plekje.... En dan eerst nog kamperen....mmmm volgens mij begin ik jaloers te worden.. -
18 Februari 2006 - 09:39
Mama:
Gefeliciteerd met jullie kamers! lijkt me een prima locatie!!! Is er nog meer dan alleen 2 slaapkamers? Laat je het adres even weten? -
18 Februari 2006 - 10:41
Opa En Oma:
Hoera, een kamer.! Zijn er een beetje spulletjes voor een studentenhuishouding ? Veel geluk en plezier op jullie eigen adres. LIEFS -
18 Februari 2006 - 11:55
Véronique:
heey inge,
ik hoorde gisteren ik de trein dat je in australie zit... echt mega gaaf. nu zie ik je weer 7 maanden niet. maar als je terug ben moeten we zeker eens iets afspreken is al zoooo lang geleden.... maak er een van de mooiste tijden van je leven van!!! ik hou je site zeker in de gaten nu ik weet waar je zit, hihi
xxx véronique -
18 Februari 2006 - 12:27
Ruben En Daphne:
dat zou leuk zijn die kangaroes, maar papa zegt dat dat niet kan.
Marleen: Jeetje een eigen zwembad voor de deur geweldig. Laat die haaien maar lekker in de zee. Veel plezier en geniet ervan. -
18 Februari 2006 - 13:57
Gerda:
Hoi Inge, is er voor mij een kamer te huur. Het klinkt erg aantrekkelijk. Ben wel toe aan wat zon en strand. Proficiat hoor. -
18 Februari 2006 - 22:23
Paps, Mams & Ties:
Hej zuster, we hebben net samen je foto's zitten bekijken.. ben echt stinkend jaloers :( echt gaaf dat je nu eigen plek hebt, we hebben beide microfoon gekocht, dus we kunnen skippen (regel maar snel compu ofzo). knuffel uit zeeland (ik spreek je morgen.. cd branden van je computer?!?). ps.. zorg dat je op tv komt.. kunnen we je weer zien baywatch lopen langs het strand ;) knuffel.. je broer(tje) -
19 Februari 2006 - 01:02
Niek:
Goed werk, Inge! Zet maar gauw wat plaatjes online. -
19 Februari 2006 - 12:51
Jos En Trees De Blok:
Hoi Inge,
Van je pa en ma hoorden we dat jij op dit moment in Sydney zit. Toevallig zijn wij er ook de komende dagen. Wij komen van Townsville waar onze zoon met zijn vrouw woont.
Mocht je het leuk vinden om elkaar ergens te treffen of samen iets te doen, te gaan eten wat dan ook, laat dan even een berichtje of telefoonnummer achter in ons hotel. we zitten er tussen maandag namiddag en donderdag ochtend. Als je het te druk hebt met je nieuwe leventje daar begrijpen we het ook natuurlijk, dan horen we gewoon niks. Wij vermaken ons vast wel in die grote stad.
We zitten in Hotel Leisure Inn Barclay Hotel, 680 George Street, je kunt een boodschap of een telefoonnummer achterlaten, we staan ingeschreven onder de naam Josephus de Blok.
wie wet tot ziens en anders in ieder geval een hele fijne tijd Down Under.
Jos en Trees de Blok -
20 Februari 2006 - 01:06
Titus:
inderdaad, Bondi is niet een slechte plaats. Als je genoeg training krijgt in die golven dan moet je maar naar Auckland zwemmen!:) -
20 Februari 2006 - 07:33
Hanneke:
Dat is lekker. Een eigen plek. En lekker met zijn drieën. Scheelt weer zoeken etc. Heb je lekker tijd voor andere dingen. Veel plezier ! -
20 Februari 2006 - 12:40
Maaike:
Hey, gefeliciteerd met jullie huisje! Er zullen zich genoeg huurders melden voor dat bed denk ik, maar zorg er wel voor dat er alleen maar coole surfdudes komen te logeren he!?!!, veel plezier nog! kus maaike -
21 Februari 2006 - 04:30
Annemie:
Hey buurmeid, wat een super leuke weblog heb je! Echt heel leuk om te lezen en te ontdekken wat jij van OZ vindt tot nu toe. ZIt nu in NZ, waarschijnlijk nog voor een tijdje, maar wie weet is het mogelijk elkaar eens op te zoeken als ik weer terug ben daar in kangaroe-land. Heel veel succes en plezier op school en ik blijf via je site zeker op de hoogte van wat er gebeurd met je daarzo! Have fun mate! -
24 Februari 2006 - 15:12
Angelique P:
Hoi Inge,
Je hebt zo'n mooie kans om zoveel te genieten, het is dan ook leuk als het allemaal mee zit. Voor ons als lezers ook intressant hoe het leven daar is. Geniet met proppen, kan je nooit genoeg doen!!!
groetjes -
25 Februari 2006 - 09:36
Mirjam:
Hoihoi,
compleet appartement tot je beschikking!Echt gaaf! Ben je al een beetje gesettled inmiddels? Lekker uitslapen in je eigen bedje en dan een beetje ochtendzwemmen... klinkt goed. Veel plezier! Groetjes, Mirjam