bula! - Reisverslag uit Suva, Fiji van Inge Bruinessen - WaarBenJij.nu bula! - Reisverslag uit Suva, Fiji van Inge Bruinessen - WaarBenJij.nu

bula!

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

18 Juli 2006 | Fiji, Suva

Ben in Fiji, was in melbourne. Foto's van alles hopenlijk later. Internet beetje aan/uit

Dikke knuffel voor iedereen.

ps voor marleen: Joo heb je travis mailtje gelezen!! echt supercool!!

• 18 Juli 2006 - 08:25

Gerda:

Wow, FIJI, wat cool, benieuwd naar de foto's
    Geniet, geniet,geniet, later komen de verhalen wel
    liefs gerda

• 18 Juli 2006 - 09:14

Jantine:

Geniet! Het zal daar vast ook heel lekker weer zijn (net als hier overigens!)
    Kus

• 18 Juli 2006 - 19:18

Papa:

Iedereen heeft het maar over cool. Maar het is hier helemaal niet cool, het is hier bloedheet.
    Ik ben benieuwd naar je foto's, maar begrijp heel goed dat in dat apenland internet en telecommunicatie de beperkende factoren zijn.
    Veel plezier.

• 20 Juli 2006 - 18:35

Marleen:

JAAAA! Cool he! Of voor je papa: superheet! Misschien kunnen we nog wel een inbreng in de naam opeisen :) moet in het nederlands ook te verstaan zijn natuurlijk... Nu moet je wel langskomen, helaas voor jou... Dat wordt hard sparen de komende maanden.
    Dinsdag naar la France, superjammer dat we dit jaar niet samen gaan.
    Zin om je weer te zien!! Dikke kus Marleen

• 21 Juli 2006 - 13:27

Mirjam:

Mijn motortripje valt maar in het niet bij FIJI!!! Hoe zijn de golven? Heb je al een tube gesurft? En dan te bedenken dat je nog een maand of wat hebt...Ga je een driehoekje maken door nog "even" Nieuw-Zeeland aan te doen?;-)
    Veel plezier!

Groetjes, Mirjam