leuk leuk leuk
Door: Inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
23 Juni 2006 | Australië, Sydney
Binnenkort: Fotos van WALVISSEN !!!!! JAAAAAA ik heb ze gezien, een hele kudde.ooknogeens van superdichtbij En dolfijnen en het was echt megasupercoolfantastisch. Ze zijn echt amazingongelofelooshuge en cool. En alles is verder dus nog echt heel leuk. En het is nu weekend !!!! ook heel leuk. We hebben weer niets gepland, dus waarschijnlijk wordt het weer een bomvol weekend. ik hoop surfen, dat is al weer een tijdje geleden.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Inge.
ps voor marja en wim: dankjewel voor jullie verhaaltje!! superrleuk!! xxx
ps voor lisanne: hoop dat je mijn mailtje hebt gehad? Ik probeer je nog te bellen in het weekend! alvast drie verjaardagszoenen voor jou: xxx.
ps voor Ties: misschien moet je dat ene boekje nog ff doorlezen "hoe sla ik een rijke vent aan de haak". Dan komt het zeker goed. Maar zonder dat ook vast wel. No worries! echt.
ps voor papa en mama: als ik jullie verzeker dat we walvissen gaan kijken kan ik jullie dan niet overhalen? hihi...xxx
23 Juni 2006 - 11:14
Jantine:
Mooi dat het goed gaat! Hier ook hoor. Het wordt weer een beetje lekker weer, dat is fijn. Zeker nu het weekend wordt. Het feestje van Han en GJ was overigens heel gezellig! (en heel zonnig en warm, perfect voor BBQ)
Geniet van je weekend! Kus -
23 Juni 2006 - 14:25
GJ:
Hoi Ing.
Net terug na een weekje vakantie. Redelijk tot prima weer. Veel gefietst. Lekker uitgerust. Ben erg benieuwd naar je foto's.
Dikke kus. GJ -
24 Juni 2006 - 07:55
Mama:
ik ben supermegaextrahuge jalous op je walvissen, stuur maar gauw een paar foto's door!!!!!!!!!!!! -
24 Juni 2006 - 10:14
Opa En Oma:
Super, zoveel walvissen. Wij zagen alleen even een stuk rug boven water komen.Geweldig, dat het zo goed gaat. Dikke kus.
26 Juni 2006 - 12:19
Edwin:
Heeee Inge!!! je huisgenoten missen je ook heel erg. Wat dat betrefd wordt het tijd dat je snel terug komt :). Maar het klinkt allemaal erg top wat je daar aan het doen bent.
Hier zitten we lekker in de tentamen stress :S.
Tot snel! Kus Edwin en Wout -
27 Juni 2006 - 08:42
Marleen:
Heee Inge!
Volgens mij mist iedereen je heel erg, dussss tijd om naar huis te komen. Superleuk dat je het nog steeds zo leuk hebt!! Geniet er nog ff van! Ik ga je van de week even proberen te skypen als ik iemand met een creditcard zo ver krijg geld op mijn account te zetten.... X -
28 Juni 2006 - 20:26
Marja:
Gaaf zeg, die walvissen, hebben wij gemist toen we bij Roeland waren. We hebben echt"iets"gemist